Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na jedinstveni B2B događaj koji će se održati 25.11.2022., u fabrici kompanije Xella u Vreocima.

Ugostićemo Vas u jednom od najvećih proizvodnih pogona građevinskog materijala, gde ćete imati prilike da se upoznate sa Xella sistemima gradnje, osmišljenim da odgovore svim izazovima savremene arhitekture i građevinarstva, kao i sa naprednim Xella BIM digitalnim rešenjima.

Takođe, bićete u prilici da obiđete Ytong proizvodni pogon i upoznate se sa procesom proizvodnje.

Agenda:

 • 10:00 Polazak za Vreoce iz Beograda (mesto polaska autobusa je Studentski trg);
 • 11:15 – 11:30 Dolazak u Vreoce i piće dobrodošlice;
 • 11:30 – 12:30 Prezentacija i upoznavanje sa Xella sistemskim rešenjima, njihovim  prednostima i mogućnostima primene. Diskusija, pitanja i odgovori;
 • 12:45 – 14:00 Obilazak Ytong proizvodnog pogona;
 • 14:30 – 16:00 Ručak i druženje u restoranu „Bajka“ u Lazarevcu;
 • 16:00 Povratak za Beograd.

Prijava

  Poruka (upišite dodatne informacije)

  Arhitekta.co.rs garantuje svim korisnicima za sigurnost podataka koji se ostavljaju (registracija – popunjavanje kontakt formulara) prema Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Podaci se neće koristiti u druge svrhe i neće biti ustupani trećim licima, osim u slučajevima teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Prikupljene podatke web sajt koristi za vlastitu evidenciju i informisanje korisnika.

  O kompaniji Xella

  Xella Srbija je deo međunarodne nemačke kompanije Xella Group, koja svoje poslovanje u Srbiji započinje 2005. godine.

  Sa 78 pogona i organizovanom prodajom u više od 22 zemalje, Xella je jedan od svetskih lidera u građevinskoj industriji.

  Sa svojim brendovima Ytong, Silka i Multipor, Xella sistemi su sinonim moderne, ekološke i održive gradnje. Zahvaljujući izuzetnim karakteristikama, kao što su vrhunska termo i zvučna izolacija, protivpožarnost (A1 klasa negorivosti), stabilnost i trajnost, predstavljaju optimalna rešenja za izgradnju svih tipova objekata.