Akvafor d.o.o.
Uroša Martinovića 14, 11070 Novi Beograd, Srbija
+381 69 485 9866
www.aquaphor.rs
akvaforsrbija@gmail.com

AKVAFOR je tehnološki lider na tržištu prečišćavanja vode. U izradi proizvoda kompanija koristi vlastite inovacije patentirane u Rusiji, SAD, Nemačkoj i Velikoj Britaniji (preko 50 patenata).

– Koriste najkvalitetnije marke aktivnog uglja i AKVALEN-a (koji povećava 10 puta delovanje aktivnog uglja i drugih sastojaka filtera)

– Postiže najveći procenat prečišćavanja vode:

  • od hlora 100%
  • od fenola 99%
  • od teških metala 98%
  • od rđe 100%
  • od pesticida 95%
  • od naftnih derivata 98%

– Sprečava razmnožavanje bakterije
– Propušta prirodne mineralne sastojke, što čini vodu ne samo čistom već i korisnom
– Ne menja prirodnu Ph vrednost
– Uklanja suvišnu tvrdoću vode

~ PREPORUČENO ZA DEČIJU ISHRANU ~

– Cene su najpristupačnije na tržištu –

 

Opis

Akvafor DWM-202S je prvi sistem za piće sa inteligentnom kontrolom filtera na bazi reverzibilne osmoze, koja umanjuje brige o održavanju filtera i štedi vaše vreme i novac. Uređaj signalizira kada je potrebno zameniti filtere, a ugrađena pumpa obezbeđuje stabilan rad čak i pri niskom pritisku od 0,9 atm.

Uz pomoć DWM-202S, lako možete da obezbedite savršeno meku i čistu vodu svim aparatima u kući, jer sistem obezbeđuje ne samo zasebnu slavinu za vodu za piće koja ide na sudoperu, već i vezu sa spoljnim potrošačima.

Kao i svi sistemi reverzne osmoze, DWM-202S se nosi sa svim nečistoćama u vodi: bakterijama, virusima, nitratima, aktivnim hlorom i njegovim jedinjenjima, teškim metalima i drugim nečistoćama.