Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite 17. decembra 2021. na događaju koji spremamo baš za arhitekte!

Predstavićemo 4 kompanije koje su jedne od najboljih u svom poslu, a sve će biti propraćeno prigodnim programom uz osveženje i promotivnim poklonima naših sponzora.

Event će se održati u prostoru Impact Hub Belgrade, Makedonska 21, Beograd – Sala TRG / SQUARE, u vremenu od 17h – 22h.

Tačan raspored promotivnog dela event-a, kao i vreme za druženje i osveženje, objavićemo uskoro.

Očekujemo vas!

UKRATKO O SPONZORIMA

Miele je globalno prisutan dobavljač prvoklasnih kućnih uređaja za kuhinje, pranje veša i održavanje podova. Pored toga, kompanija Miele isporučuje sudo-mašine, veš-mašine i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu, kao i uređaje za pripremu medicinskih instrumenata i laboratorijske opreme („Miele Professional”). Kompanija Miele je prisutna u oko 100 zemalja.

hiCAD je ovlašćeni distributer CAD/BIM softvera za građevinarstvo i arhitekturu na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Makedonije i Crne Gore. Bavimo se distribucijom, implementacijom CAD/BIM softvera, obukom, izdavačkom delatnošću, uvođenjem kao i izradom softvera.

Enroll je ovlašteni distributer za 3M u Srbiji. Naši najreprezentativniji proizvodi su 3M folije. Imamo čitav niz 3M folija: folije za arhitekturni dizajn, folije za vozila, folije za zaštitu od sunca i dekoraciju prozora i stakla i folije za štampu. Izuzetan kvalitet 3M folija je dokazan u celom svetu. 3M folije nam pomažu da svet oko nas bude u bojama koje nisu štetne za okruženje.

Oktavus firma bavi se izradom pergola i savremenih staklenih sistema za sve vrste objekata – od dvorišta i kuća, preko različitih poslovnih prostora, sve do bašti ugostiteljskih objekata. Trudimo se da pružimo najbolje rešenje za vaš eksterijer i enterijer u pogledu funkcionalnosti ali i u pogledu estetike.

Više o kompanijama saznajte na njihovim veb sajtovima klikom na logo.

Molimo Vas da nam u poruci formulara naznačite da li postoji više zainteresovanih za dolazak na Event. Maksimalan broj zvanica je 50.

Prijavite se

    Poruka (opciono)