Promenite jezik: English
Poručite svoj primerak:  Časopis Arhitekta »
Promenite jezik: English

Za dobre projekte neophodna je jaka zajednica profesionalaca, a Business to Business događaji (B2B) su prilika da se stručnjaci iz različitih oblasti međusobno povežu i razmene znanja i iskustva.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Novi B2B event za arhitekte, građevinske inženjere, dizajnere enterijera i investitore

Na petodnevnom događaju koji počinje od 5. septembra, okupili smo 19 kompanija, lidera na polju arhitekture, građevinarstva, te dizajna i opremanja enterijera, kako biste bili u toku sa inovativnim materijalima, proizvodima i rešenjima.

Stručnjaci iz kompanija Lafarge, Xella, Fragmat i Belmont, otvoriće prvi dan eventa temama iz oblasti građevinarstva i niskogradnje.

Drugog dana eventa, 6. septembra, bavićemo se temama iz oblasti arhitekture koje će prezentovati stručnjaci iz kompanija Radin AG, Somfy, Premier parket i Manufaktura stil.

Enterijerima posvetiće se kompanije Blum, Tis Ivanjica kao distibuter brenda Abet Laminati, Linea Čačak i Hicad, trećeg dana eventa, 7. septembra.

Četvrti dan ima za temu materijale, a novitete na ovom polju industrije prikazaće nam JAF d.o.o., Lunos, Enroll i Decor Foil.

Poslednjeg dana eventa, 9. septembra, u inovacije za opremanje enterijera odvešće nas kompanije Mara Home, Intra Lighting i DremCo.

Event traje od 5. – 9. septembra u prostoru Impact Hub, Makedonska br. 21, u Beogradu. Programi počinju od 16:00 časova, a nakon predavanja predvideli smo vreme za networking i osveženje.

Dobrodošli!

Organizacija: časopisi Arhitekta, Inženjer, Materijali i Koncept.
Medijski partner: Daibau.rs

Vaše prisustvo, samostalno ili u većem broju, možete prijaviti popunjavanjem formulara.

Molimo Vas da u polju „dodatne informacije“ naznačite broj osoba koje dolaze sa Vama kao i njihove podatke (ime i prezime, kontakt telefon i e-mail), kako bismo Vas upisali u listu zvanica i obezbedili vam mesta.

Zahvaljujemo na prijavi!

Prijavite se

  Poruka (upišite dodatne informacije)

  Arhitekta.co.rs garantuje svim korisnicima za sigurnost podataka koji se ostavljaju (registracija – popunjavanje kontakt formulara) prema Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Podaci se neće koristiti u druge svrhe i neće biti ustupani trećim licima, osim u slučajevima teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Prikupljene podatke web sajt koristi za vlastitu evidenciju i informisanje korisnika.

  Pročitajte više o proteklim događajima

  Septembar je mesec novih početaka, stoga predstavlja i idealan trenutak za kreiranje mreže profesionalaca, investitora i klijenata. Nakon tri plodonosna  B2B (Business to business) događaja, časopisi Arhitekta, Inženjer, Materijali i Koncept organizovali su čitavu radnu nedelju poslovnih susreta kako bi posetioci bili u toku sa inovativnim materijalima, proizvodima i rešenjima. Petodnevni događaj je održan je…

  Koliko je značajno da se stručnjaci iz različitih oblasti međusobno povežu i razmene znanja i iskustva dokazali su prethodni B2B (Business to business) događaji. Stoga je u organizaciji stručnih časopisa Koncept i Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 19. maja 2022. održan treći po redu B2B event namenjen profesionalcima u oblasti arhitekture i…

  Poslednji u nizu B2B susreta održan je 12. aprila u Beogradu, u sali Privredne komore Beograda. Časopisi Inženjer i Arhitekta uz saradnju i podršku Udruženja za građevinsku industriju Privredne Komore Srbije organizovali su ovaj poslovni skup za arhitekte i stručnjake iz oblasti građevinarstva, na kome su predavači iz renomiranih kompanija FunderMax, Xella, Velux i Somfy…

  Poslovni susreti sjajna prilika za umrežavanje profesionalaca. U organizaciji časopisa Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 10. marta 2022. održan je novi B2B event namenjen arhitektama. Ograničen broj zvanica imao je priliku da sluša istaknute predavače iz renomiranih kompanija: Lafarge, HiCAD, Miele, i Eglo rasveta. Za dobre projekte neophodna je jaka zajednica profesionalaca,…

  U petak, 17.12.2021., u organizaciji časopisa „Arhitekta“ održan je B2B event sa arhitektama. U prostoru beogradskog Impact-Hub-a arhitektama su predstavljene četiri kompanije koje su svojim proizvodima i uslugama, lideri na današnjem tržištu. Cilj ovog poslovnog umrežavanja bila je prezentacija novih i najznačajnijih proizvoda i alata, koji su neophodni za jedan uspešan projekat i njegovu realizaciju….

  ©2020 Arhitekta | Sva prava zadržana.
  Svako kopiranje sadržaja bez dozvole je zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.