Promenite jezik: English
Poručite svoj primerak:  Časopis Arhitekta »
Promenite jezik: English

U organizaciji časopisa Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 10. marta 2022. održan je B2B event namenjen arhitektama. Ograničen broj zvanica imao je priliku da sluša istaknute predavače iz renomiranih kompanija: Lafarge, HiCAD, Miele, i Eglo rasveta. Za dobre projekte neophodna je jaka zajednica profesionalaca, a Business to Business (B2B) događaji su prilika da se stručnjaci iz različitih oblasti međusobno povežu i razmene znanja i iskustva.

UKRATKO O SPONZORIMA

MIELE je globalno prisutan dobavljač prvoklasnih kućnih uređaja za kuhinje, pranje veša i održavanje podova. Pored toga, kompanija Miele isporučuje sudo-mašine, veš-mašine i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu, kao i uređaje za pripremu medicinskih instrumenata i laboratorijske opreme („Miele Professional”). Kompanija Miele je prisutna u oko 100 zemalja.

HICAD je ovlašćeni distributer CAD/BIM softvera za građevinarstvo i arhitekturu na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Makedonije i Crne Gore. Bavimo se distribucijom, implementacijom CAD/BIM softvera, obukom, izdavačkom delatnošću, uvođenjem kao i izradom softvera.

LAFARGE je vodeći snabdevač građevinske industrije Srbije, lider u proizvodnji cementa i betona i pokretačka sila ekonomskog razvoja regiona. Fabrika cementa u Beočinu je moderna i efikasna fabrika, koja je potpuno usklađena sa standardima Lafarge Holcim grupe u oblasti efikasnosti, uticaja na životnu sredinu i bezbednost na radu, čime je Lafarge uspeo da sačuva i razvija dugu tradiciju proizvodnje cementa u ovom kraju koja traje 183. godine.

ЕGLО rasveta je svetski lider u оblasti dekоrativne rasvete enterijera i eksterijera, sa pоsebnim fоkusоm na LЕD rasvetu. Sedište firme se nalazi u Pilu, Аustrija. Коmpanija pоsluje na globalnom nivou sa prekо 4030 zapоslenih i 75 sopstvenih prodajnih kompanija širom sveta. Eglo rasveta u Srbiji posluje od 2005. godine. Sedište firme nalazi se u Beogradu.


Više o kompanijama saznajte na njihovim veb sajtovima klikom na logo.

Prijavite se

  Poruka (upišite dodatne informacije)

  Pročitajte više o proteklim događajima

  Koliko je značajno da se stručnjaci iz različitih oblasti međusobno povežu i razmene znanja i iskustva dokazali su prethodni B2B (Business to business) događaji. Stoga je u organizaciji stručnih časopisa Koncept i Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 19. maja 2022. održan treći po redu B2B event namenjen profesionalcima u oblasti arhitekture i…

  Poslednji u nizu B2B susreta održan je 12. aprila u Beogradu, u sali Privredne komore Beograda. Časopisi Inženjer i Arhitekta uz saradnju i podršku Udruženja za građevinsku industriju Privredne Komore Srbije organizovali su ovaj poslovni skup za arhitekte i stručnjake iz oblasti građevinarstva, na kome su predavači iz renomiranih kompanija FunderMax, Xella, Velux i Somfy…

  Poslovni susreti sjajna prilika za umrežavanje profesionalaca. U organizaciji časopisa Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 10. marta 2022. održan je novi B2B event namenjen arhitektama. Ograničen broj zvanica imao je priliku da sluša istaknute predavače iz renomiranih kompanija: Lafarge, HiCAD, Miele, i Eglo rasveta. Za dobre projekte neophodna je jaka zajednica profesionalaca,…

  U petak, 17.12.2021., u organizaciji časopisa „Arhitekta“ održan je B2B event sa arhitektama. U prostoru beogradskog Impact-Hub-a arhitektama su predstavljene četiri kompanije koje su svojim proizvodima i uslugama, lideri na današnjem tržištu. Cilj ovog poslovnog umrežavanja bila je prezentacija novih i najznačajnijih proizvoda i alata, koji su neophodni za jedan uspešan projekat i njegovu realizaciju….

  ©2020 Arhitekta | Sva prava zadržana.
  Svako kopiranje sadržaja bez dozvole je zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.