Promenite jezik: English
Poručite svoj primerak:  Časopis Arhitekta »
Promenite jezik: English

Poslovni susreti sjajna prilika za umrežavanje profesionalaca.

U organizaciji časopisa Arhitekta, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije, 10. marta 2022. održan je novi B2B event namenjen arhitektama. Ograničen broj zvanica imao je priliku da sluša istaknute predavače iz renomiranih kompanija: Lafarge, HiCAD, Miele, i Eglo rasveta. Za dobre projekte neophodna je jaka zajednica profesionalaca, B2B (Business to business) događaji su prilika da se stručnjaci iz različitih oblasti međusobno povežu i razmene znanja i iskustva.

Na samom početku učesnicima događaja obratio se Vuk Dimitrijević , direktor časopisa ARHITEKTA, a potom je usledio niz predavanja gde su istaknuti članovi svake od pomenutih kompanija profesionalcima iz oblasti arhitekture približili svoje proizvode i usluge.

Prvo predavanje ispred firme LAFARGE pripremili su Vitor Antić i Nenad Šipka. Slušaoci su imali prilike da se upoznaju sa  novim tehnologijama i mogućnostima proizvodnje cementa i betona, prevashodno osvrćući se na sve kompleksnije ekološke norme koje se postavljaju pred građevinsku industriju.

Drugo po redu predavanje održao je Žolt Ivanovič direktor kompanije HICAD – distributera CAD/BIM softvera za građevinarstvo i arhitekturu. Kao jedan od vodećih stručnjaka za ARCHICAD BIM, prezentovao je mogućnosti korišćenja ovih softvera koje su izuzetno značajne kako pri projektovanju i izgradnji tako i kroz decenije održavanja jednog objekta, koje neminovno slede.

Željko Milović govornik je ispred proizvođača bele tehnike za domaćinstvo nove generacije MIELE, Srbija i Crna Gora. Prezentovao je različite mogućnosti i dostignuća ovog nemačkog proizvođača vrhunskih kućnih aparata koji mogu da ispune želje i najzahtevnijih korisnika.

Poslednje, četvrto predavanje u sklopu martovskog B2B događaja održao je tim ispred EGLO rasvete. Aleksandar Petrović, Nikola Ilić i Aleksandar Milosavljević govorili su o dostignućima u oblasti dekorativne rasvete i mogućnostima kako profesionalci mogu njihove proizvode implementirati u svoje projekte.

USKORO NOVI B2B EVENT NAMENJEN ARHITEKTAMA I INŽENJERIMA

Nakon uspešnog martovskog B2B događaja stručni časopisi Arhitekta i Inženjer, uz saradnju i podršku Privredne komore Srbije – Udruženja za građevinsku industriju i Privredne komore Beograda organizuju novi B2B EVENT u prostorijama Privredne komore, na adresi Kneza Miloša br. 12 (VI sprat) 12. aprila s početkom u 15:30h. Predavanja će održati stručnjaci ispred renomiranih kompanija: Velux, Fundermax, Somfy, Xella.

Registracija za ovaj Event može se izvršiti na vebsajtu Inženjer: www.inzenjer.net/event

Tekst: Katarina Stojić, mast. inž. arh. – zamenica urednika časopisa “Arhitekta”    |     Fotografije: Sunčica Zurković, mast. inž.arh, modna i arhitektonska fotografkinja

POGLEDAJTE VIDEO

©2020 Arhitekta | Sva prava zadržana.
Svako kopiranje sadržaja bez dozvole je zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.