Rešenja za okove od Blum-a

Naša rešenja sa okovima čine otvaranje i zatvaranje nameštaja doživljajem


Julius Blum GmbH
Werk 2
Industriestrasse 16973 HÖCHST
AUSTRIA
+43 5578 705 - 0
www.blum.com
info@blum.com

Opis

Elegancija u pokretu

Da li postoji ideal za savršenu fioku? Oslobođen svega poznatog, sledi samo idealnu liniju sa najboljom funkcijom do sada. Ravnolinijski. Jednostavno. Usko. LEGRABOX – elegancija u pokretu. Sistem kutija oduševljava svojim jasnim linijama, jednostavnim dizajnom okvira i naglasku na linijama kao centralnim elementima dizajna.

Jednostavni dizajn

Bočni zidovi, spolja i iznutra ravni i izuzetno uski sa 12,8 mm, harmonično se uklapaju u svaki nameštaj. Pojedinačne komponente su optimalno međusobno usklađene i formiraju harmonične prelaze.

Plastični točkići koji se malo habaju i sinhronizacija šine za fioke i kliznog elementa obezbeđuju lagani sinhronizovani hod. Na taj način se elementi za izvlačenje kreću vrlo mirno, ravnomerno i lagano.

Individualni brend

Brendiranje je sastavni deo LEGRABOX dizajna i može da se štampa sa vašim robnim znakom.

Fascinantna tehnika

Sa LEGRABOX korpusnom šinom razvijen je novi sistem vođica koji kombinuje jednostavan dizajn sa odličnim karakteristikama kretanja. Prilikom otvaranja komfor pri kretanju je primetan sa svakim milimetrom.

Maksimalna opteretivost

LEGRABOX je stabilan i kada je potpuno izvučen i teško opterećen element. Čak i vrlo široki i teški elementi na izvlačenje lagano klize zahvaljujući velikoj dinamičkoj opteretivosti od 40 i 70 kg.

Stabilizacija za visoke frontove

Visoki frontovi su sve omiljeniji u dizajnu. LEGRABOX podržava ovaj trend sa svojim novim pričvrsnim sistemima za frontove, koji garantuju maksimalnu stabilnost pri otvaranju i zatvaranju.

BLUMOTION S – jedan za tri

Fleksibilnost za realizaciju nekoliko tehnologija kretanja sa samo jednom šinom vođicom i optimalnom funkcijom prigušenja prilagođenom odgovarajućoj tehnologiji – nudi naša nova vođica BLUMOTION S za LEGRABOX i MOVENTO.

Otkrijte BLUMOTION S