Rešenja za okove od Blum-a

Naša rešenja sa okovima čine otvaranje i zatvaranje nameštaja doživljajem


Julius Blum GmbH
Werk 2
Industriestrasse 16973 HÖCHST
AUSTRIA
+43 5578 705 - 0
www.blum.com
info@blum.com

Opis

Novi prostor za odlaganje stvoren u postolju, lako dosegnite do gornjeg elementa i dozvolite deci da vam pomognu lako i bezbedno – SPACE STEP donosi mnogo funkcija u postolje nameštaja.

Potpuno privlačno praktičan

Ako želiš puno toga da smestiš, potreban ti je pravi nameštaj. Sa SPACE STEP-om možete ne samo da planirate više ormare, već i da stvorite novi prostor za odlaganje u postolju. Za dvostruko zadovoljstvo kupaca.

Potpuno privlačno veliki

U malim stanovima morate koristiti svaki prostor za odlaganje. Sa SPACE STEP-om vaše mogućnosti oblikovanja se povećavaju. Sa novim rešenjem za postolje možete bez napora dosegnuti visoke nivoe u gornjem elementu.

Potpuno privlačno nežan

Zahvaljujući Blumovoj tehnologiji kretanja sasvim lako možete otvoriti SPACE STEP rešenje za postolje, na primer sa električnom pomoći pri otvaranju SERVO-DRIVE. Za blago zatvaranje brine se BLUMOTION prigušenje.

Potpuno privlačno siguran

Rešenje za postolje SPACE STEP također pomaže najmlađima da lako dosegnu do radnih površina, sudopere ili umivaonika. Stepenik se spušta već kod opterećenja od 8 kg, sigurno se blokira i čvrsto drži.