Rešenja za okove od Blum-a

Naša rešenja sa okovima čine otvaranje i zatvaranje nameštaja doživljajem


Julius Blum GmbH
Werk 2
Industriestrasse 16973 HÖCHST
AUSTRIA
+43 5578 705 - 0
www.blum.com
info@blum.com

Opis

Bušilice i mašine za okove

Precizno bušenje i postavljanje okova

Naš široki spektar mašina za bušenje i postavljanje okova nudi vam prava rešenja za svakodnevnu upotrebnu situaciju. Zahvaljujući brzoj zameni delova i jednostavnom rukovanju osigurana je efikasna obrada svih Blumovih okova.

PRO-CENTER: Multitalenat

PRO-CENTER nudi pouzdanu kompletnu podršku pri preciznoj obradi naših proizvoda. Pomoću PRO-CENTER mogu se izvršiti sva horizontalna i vertikalna bušenja, kao i postavljanje okova za kompletnu obradu korpusa, vrata i fronta.

MINIPRESS PRO: višenamenski

MINIPRESS PRO odlikuje velika raznovrsnost. Vertikalno bušenje i utiskivanje okova može da se izvede precizno i komforno. Pneumatsko pomeranje, kao i postavljanje bez alata, čine posao sa MINIPRESS PRO veoma efikasnim.

MINIPRESS P: specijalista

Sa MINPRESS P odlučujete se za specijalistu. Kad se jednom podese, slike bušenja (mustre) koje se često ponavljaju ili sam okov, se vrlo brzo i lako ponovo upotrebe, odnosno postave sa MINIPRESS P.

MINIPRESS M: mobilni

Sa MINIPRESS M Blum nudi kompaktni pomagač za radove sa bušilicom i mašinama za okove. MINIPRESS M vam pouzdano pomaže u radionici ili direktno na licu mesta kod kupaca prilikom ručne obrade naših proizvoda.