OFFIX Contract je ekskluzivni zastupnik brendova: USM Modular Furniture, Wilkhahn, Tobias Grau i Barovier&Toso za područja Srbije i Crne Gore.


Offix Contract d.o.o.
Gospodar Jevremova 41, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 328 66 53
www.offix.rs
info@offix.rs

Opis

176 ON je razvijen kao porodica proizvoda.

Kao rezultat, koherentna rešenja za nameštaj sa okretnim radnim stolicama i stolicama na razvlačenje za sastanke savršeno se nadopunjuju.

Obloga sjedala i okvir stražnjeg sjedala su na okretne stolice i nude optimalnu udobnost. Dizajn okvira je takođe tipičan za ON-ovu jasnoću forme. Standardna karakteristika svih tipova Fiberflek-a i tkanina je ta što se mogu slagati.
Tapaciranje tapeta za menadžment takođe je opcija za zahtevnije kupce. Četvoronožni posetioci i elegantne konzolne stolice vrhunsko su rešenje za kraće sastanke i konferencije. Raspon zaokružuju pokrivenim okvirom naslona koji je toliko karakterističan za ON. Za bešavna rešenja za opremanje. Stolica sa fiksnom nogom ima istu konstrukciju naslona sedišta kao i konzolna. Sličan spoljni potez je takođe karakterističan za porodicu proizvoda ON. Dostupni su i tapecirani fiberber-tkaninom ili tkaninama, tipovi za sklapanje i presvlake za upravljanje.