Preduzeće ROLTEK je rastuće porodicno preduzeće, vodeći proizvođač roletni s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji.


Roltek d.o.o.
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah, Slovenija
+386 1 724 00 00
+386 1 724 00 10
www.roltek.si
prodaja@roltek.si

Opis

Screen tende ROLTEK vas štite od vručine i odsjaja, a istodobno vam pružaju jasan pogled prema van. Vanjske screen tende su odporne na vremenske uslove i ne zahtevaju nikakvo održavanje. Odlikuje ih odlična funkcionalnost jer vam nude zaštitu od vrućine, a istovremeno dopuštaju dovoljno prirodnog svetla za ugodan boravak.

Screen tende zipSCREEN.2

Spoljašnja screen tenda iz platna ROLTEK zip_SCREEN.2 instalira se u vanjsku kutiju. Moguće je postaviti kutiju na površinu ili ispod površine. Omogućuje djelomično osvjetljenje i sprječava zagrijavanje vašeg prostora. Dostupne su 4 dimenzije kutije: 90mm,110mm 130 mm ili 150mm. Kutija je izrađena iz estrudiranog aluminija i postavljena je na vanskoj strani okvira prozora pred prozorom. Može biti polukružna ili kvadratna. Moguće ju je bojati u bilo kojoj boji RAL ljestvice što vam osigurava odlično usklađivanje sa vašim objektom. Bočne aluminijske vodilice sa zip sistemom zatvaranja osiguravaju besprijekoran tijek platna po njima, a zaključna lamela optimalnu napetost platna u svakom položaju.

ROLTEK SCREEN

ROLTEK SCREEN je klasična izvedba vanjskoe screen tende as aluminijskim vodilicama. Platno je opremljeno sa zaključnom lamelom koja pruža ravnomjerno kretanje platna prilikom dizanja i spuštanja. Screen tenda može zadržati do 70% sunčevih zraka ovisno o izabranom platnu. Na taj način ostvari ugodan ambijent u prostoru čak i za vručih ljetnih dana. Pored 8 standardnih boja, na odabiru imamo preko 220 nijansi boja za kutiju i vodilice, stoga je usklađenost sa objektom zagarantirana.

Daljinsko upravljanje

Sistemi ZIP screen tende vam, svojim standardnim motornim ili opcijsko daljinskim upravljanjem, nude maksimalnu udobnost.

Transparentne tkanine

Zahvaljujući transparentnim tkaninama možete stalno kombinirati svjetlo i hlad.

Velike dimenzije čak i kad je jak vjetar

Sjenilo ZIP screen je razapeto u vodilice po principu zatvarača. To osigurava optimalnu napetost i kod brzine vjetra do 120km/h. Maksimalna površina je 18 m2 te pritom širina i visina nesmiju prelaziti 6m.

Individualna oprema

Screen sjenila pružaju čiste linije i moderan izgled. Platno je dostupno u preko 150 nijansi boja i u raznim tkanjima. Zajedno s kutijom, vodilicama i zaključnim profilom koji su dostupni u 8 standardnih i preko 220 nijansi boja po posebnoj naruđbi, mogućnost kombiniranja je neograničena.

Ušteda energije

Dostupna je alternativa skupom hlađenju vašeg doma sa klima uređajima: ROLTEK screen sjenila zadržavaju i do 70% sunčevih zraka! Toplina ostaje na vanjskoj strani prozora i ne zagrijava vaše sobe. Uštediti možete i zimi jer spušteno sjenilo smanjuje gubitak energije kroz prozor.

Povečajte udobnost svog doma

Samo jedan dodir na daljinskom upravljaču je dovoljan da spriječi odsjaj. Screen sjenila omogučavaju i nadogradnju sa pametnim upravljanjem.