Mr Door
Jelenka Mihajlovića 22, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 339 1769
www.mrdoor.rs
office@mrdoor.rs

Mister Door je kompanija koja se bavi izradom, uvozom, prodajom i montažom, drvo, alu i pvc stolarije, roletni, komarnika, unutrašnjih drvenih, bojenih i furniranih vrata, rolo, trakastih, rimskih, zebra, panelnih i ostalih zavesa, zaštitnih roletni, sigurnosnih vrata, i ostalih pratećih elemenata.

Sa svojim franšizerima u Kruševcu, Novom Sadu, Novom Pazaru, Kraljevu, Jagodini, Beogradu, nastojimo da pružimo isti nivo usluge u celoj Srbiji. Kompanija je osnovana početkom 2012. godine i od tada svake godine unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi se danas izdvojila kao jedna od vodećih kompanija u svojoj branši, koja svojim klijentima može da ponudi visok kvalitet proizvoda i usluga po pristupačnim cenama, da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.

Opis

Bioklimatske pergole Vision

  • Kompletno aluminijumska pergola
  • Sa pokretnim aluminijumskim lamelama
  • Sa horizontalnim i vertikalnim olucima
  • Izrada po meri
  • Izrada u boji po želji

Bioklimatska Pergola Vision je ekološki, jedinstveni italijanski dizajn i stil, koji se može prilagoditi velikom broju arhitektonskih koncepata. Lamele možete zakretati i time podešavati svetlopropusnost. Moguće je ugraditi i LED rasvetu. Izrađuje se u 2 osnovne boje, Bela i Antracit. Lamele možete zakrenuti u nekoliko položaja.