Mr Door
Jelenka Mihajlovića 22, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 339 1769
www.mrdoor.rs
office@mrdoor.rs

Mister Door je kompanija koja se bavi izradom, uvozom, prodajom i montažom, drvo, alu i pvc stolarije, roletni, komarnika, unutrašnjih drvenih, bojenih i furniranih vrata, rolo, trakastih, rimskih, zebra, panelnih i ostalih zavesa, zaštitnih roletni, sigurnosnih vrata, i ostalih pratećih elemenata.

Sa svojim franšizerima u Kruševcu, Novom Sadu, Novom Pazaru, Kraljevu, Jagodini, Beogradu, nastojimo da pružimo isti nivo usluge u celoj Srbiji. Kompanija je osnovana početkom 2012. godine i od tada svake godine unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi se danas izdvojila kao jedna od vodećih kompanija u svojoj branši, koja svojim klijentima može da ponudi visok kvalitet proizvoda i usluga po pristupačnim cenama, da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.

Opis

Harmonika-klizni stakleni sistem

  • Pogodan za zastakljivanje terase
  • Kompletno otvaranje
  • Izrada u meri po želji
  • Boja po želji
  • Staklo po želji

Jesen je idealno vreme za dodatnu zaštitu vaše kuće ili stana od hladnoće, padavina, lišća, insekata, i ako vam je potrebna dodatna prostorija u stambenom objektu ili bolja termička izolacija. Zastakljivanjem terase se na jednostavan i pristupačan način rešavaju svi ovi zahtevi. Zatvaranje terase staklom omogućava da i dalje prodire ista količina svetlosti u stambeni prostor, kao i pre zastakljivanja, za razliku od zazidavanja gde se gubi na svetlu. Zastakljivanje terase vam omogućava da uživate u čarima svoje terase tokom čitave godine.

Ukoliko želite da zastaklite terasu u cilju pretvaranja iste u stambeni prostor (sobu, kuhinju) osim stolarije treba povesti računa da terasa bude zaštićena od spoljnih uticaja i sa drugih strana, odozdo i odozgo. Ukoliko su iznad i ispod vaše terase otvorene terase komšija nećete moći da postignete maksimalne rezultate. Takođe ukoliko su ostali zidovi terase tanki i bez dodatne izolacije, imaćete dodatnih gubitaka u utrošku energije.