Delight Office Solution je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nastojimo da pružimo isti nivo usluge i podrške u celom regionu.


 

Delight Office Solution d.o.o.
Omladinskih brigada 90V, zgrada 1500, Airport City, 11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 4149200
www.delightoffice.rs
office.serbia@delightoffice.com

Opis

Radna stolica Cobi

 

COBI radna stolica je specijalno dizajnirana za održavanje među-saradnje zaposlenih i podržavanje njihovog konstantnog angažovanja i koncentracije. Ova radna stolica omogućava sedenje u više mogućih položaja, pružajući korisniku mogućnost da prilagodi svoje sedenje poslu koji obavlja. Nudi opciju radne stolice za poslove koji zahtevaju visoko sedenje. COBI ima opciju ručnog prilagođavanja naslona, sva ostala podešavanja su automatska i prilagođavaju se prema težini korisnika. Svi delovi COBI radne stolice su dizajnirani tako da se sami prilagođavaju konstituciji svakog korisnika:

  • Fleksibilni vrh naslona stolice je specijalno urađen tako da pruža komfor pri oslanjanju ruke direktno na naslon stolice
  • Struktura naslona je dizajnirana tako da prati pokrete i pruža potporu leđima u svakom trenutku