Preduzeće ROLTEK je rastuće porodicno preduzeće, vodeći proizvođač roletni s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji.


Roltek d.o.o.
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah, Slovenija
+386 1 724 00 00
+386 1 724 00 10
www.roltek.si
prodaja@roltek.si

Opis

Klizni komarnici ROLTEK namjenjeni su prvenstveno za velike otvore, za naprimjer podizna vrata, zimske vrtove, balkonska vrata ili terasu.

Klizni komarnici namjenjeni su zaštiti prolaza na balkon ili terasu. Mogu se postaviti na sva vrata koja imaju prostor da se pomiću lijevo i desno. Klizni komarnici dostupni su u dvostrukim i trostrukim izvedbama te zato mogu zaštititi vrlo široke površine.

Klizni komarnici

Moderni ROLTEK klizni komarnici uglavnom se koriste za velike otvore, naprimjer panoramske stijene, zimske vrtove te prelaze na balkon ili terasu. Moguća je jednokrilna, dvokrilna i trokrilna izvedba sistema. Potrebno je vrlo malo dubine za instalaciju pa se često kombiniraju s većim roletama i vanjskim žaluzinama. Budući da je moguće izraditi veliku veličinu bez međuslojeva, jasan pogled prema vani je zagarantiran. Upravljanje kliznim komarnicima izuzetno je jednostavno- pomicanjem krila ulijevo ili udesno. Za još više mogućnosti upravljanja, ručke ili profil za otvaranje s nogom također su dostupni.

Tihi rad i dug životni vek

Krilo komarnika kreće se duž staze s pomoću kugličastih ležaja, koji osiguravaju tiho i lako kretanje komarnika.

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materiala, pružaju stabilnost te imaju dug životni vijek.

Velike dimenzije bez prečke

Moguće je izraditi velike dimenzije u jednom dijelu (bez srednjih prečki). To osigurava elegantan izgled na objektu, ali može se dogoditi da korisnik ne vidi komarnik, zato u tu svrhu nudimo posebne naljepnice u obliku ptica.

Profil za otvaranje nogom

ROLTEK klizni komarnici omogućavaju otvaranje u oba smjera bez korištenja ruku. U donjem dijelu komarnika nalazi se posebno punjenje s otvorom za otvaranje stopalom. Za lagano zaustavljanje krila na zaključnoj točki pazi kočnica u tračnicama.

Učvrščivaći uglova za visoku stabilnost

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarnika umetnuti višekomorni metalni ojačajni profili. Komarnici su stabilni i kod većih dimenzija čak i bez korištenja prečki.

XXL klizni komarnici

Klizni komarnici također mogu biti upotrebljeni za zaštitu velikih otvora. Moguća je izvedba do 240 x 350 cm na kliznom krilu dok se ukupna dimenzija kod trojne izvedbe može mjeriti.

Mogučnost postavljanja prolaza za mačke i pse

Izvrsno rješenje za ljubitelje životinja – moguće je postaviti prolaz za mačke ili manje pse u klizne komarnike i krila. Vaš će ljubimac imati slobodan prolaz i bit će vam zaštićeni od insekata. Također je dostupna i posebna mreža koja je osobito otporna na ogrebotine.