Mr Door
Jelenka Mihajlovića 22, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 339 1769
www.mrdoor.rs
office@mrdoor.rs

Mister Door je kompanija koja se bavi izradom, uvozom, prodajom i montažom, drvo, alu i pvc stolarije, roletni, komarnika, unutrašnjih drvenih, bojenih i furniranih vrata, rolo, trakastih, rimskih, zebra, panelnih i ostalih zavesa, zaštitnih roletni, sigurnosnih vrata, i ostalih pratećih elemenata.

Sa svojim franšizerima u Kruševcu, Novom Sadu, Novom Pazaru, Kraljevu, Jagodini, Beogradu, nastojimo da pružimo isti nivo usluge u celoj Srbiji. Kompanija je osnovana početkom 2012. godine i od tada svake godine unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi se danas izdvojila kao jedna od vodećih kompanija u svojoj branši, koja svojim klijentima može da ponudi visok kvalitet proizvoda i usluga po pristupačnim cenama, da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.

Opis

Izrada i montaža kompujuterskih i radnih stolova po meri i želji

  • Od univera
  • Od Medijapana
  • Od drveta
  • Sa fiokama
  • Sa staklom ili bez…

Radni stolovi izrađuju se od materijala po želji u oblicima po želji. Veličina stola može biti usklađena prema vašim potrebama. Stolovi mogu sadržati i fiokare ili druge vrste nameštaja za odlaganje. Takođe i police mogu biti sastavni deo radnog stola. Ukoliko se dobro isplanira stolovi mogu imati svoje odeljke za štampač, skener i druge uređaje koje držite. Postolje za kućište ili tastaturu ukoliko koristiti Desktop računar…