Preduzeće ROLTEK je rastuće porodicno preduzeće, vodeći proizvođač roletni s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji.


Roltek d.o.o.
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah, Slovenija
+386 1 724 00 00
+386 1 724 00 10
www.roltek.si
prodaja@roltek.si

Opis

Rolo komarnici ROLTEK uvjerit će vas svojim brojnim prednostima. Oni su fleksibilni u upotrebi, inovativni u tehnologiji i modernog dizajna.

Komarnik kad ga trebate

Rolo komarnici se poput rolete omotaju u posebnu kutiju gdje ostaju zaštićeni od vremenskih uvjeta i nevidljivi za poglede. Vodilice imaju umetnutu četku koja jamči stabilnost mreže čak i na vjetru. Standardno ugrađena kočnica osigurava sporo i automatsko navijanje komarnica i sprječava ozljede koje bi mogle nastati radi iznenadnog podizanja komarnica. Pred insektima možete biti sigurni i u potkrovnim stanovima, jer imamo rješenje i za to.

Rolo komarnici za klasične prozore

Rolo komarnici su izvrsno rješenje za klasične prozore. Ovaj komarnik štiti od vremenskih utjecaja čak i za vrijeme hladnijeg dijela godine, kada ga za insekte ne trebate. Kutija, vodilice i zaključna traka izrađene su od prašno bojenog aluminija, a mrežica od staklenih vlakana. Ručno upravljanje sa klik sustavom je vrlo jednostavno, a ugrađena kočnica osigurava da se komarnik navije u kutiju sa optimalnom brzinom što sprječava ozljede.

Rolo komarnici za krovne prozore

Rolo komarnici za krovne prozore su učinkovita zaštita pred insektima. Komarnik se montira sa unutrašnje strane te omogućava jednostavno i sigurno otvaranje i zatvaranje komarnika i prozora. Ako želite krovni prozor očistiti, možete komarnik jednostavno osloboditi s ručkama. Prozor potom možete rotirati da ga očistite.

Elektro rolo komarnici

Udobno upravljanje i zaštita pred insektima za velike panoramske zidove – to vam nude elektro-rolo komarnici. Elektro-rolo komarnici u ponudi su u dvije izvedbe.- klasični tip ER.1 i XXL sa zip tehnologijom  ER.2. Oba sustava imaju strandardnu kontrolu motora s prekidačem i opcionalno daljinskim upravljačem. Kutija ER.1 sustava je 70 x 70 mm i 100 x 100 mm za ER.2. Zvučna tehnologija sustava ER.2 osigurava visoku stabilnost mreže i na vjetru.

Klik sistem otvaranja

Jednostavan sustav otvaranja- komarnik fiksiramo u donjem položaju jednostavnim potiskom zaključne trake prema dolje. Jednakim sustavom komarnik opustimo.

Jednostavan potez prema dolje

Za lakše upravljanje komarnika, na zaključnoj traci nalazi se pomična perlasta ogrlica uz pomoć koje komarnik jednostavno potegnete prema dolje, ako je prozor na visini.

Poseban sistem za grilje

Pažljivim planiranjem napravili smo sistem rolo komarnika sa posebnim vodilicama koji omogućavaju instalaciju na prozorima sa griljama ili ispod žbuke.

Podžbukno izdanje

Želite na prozoru samo komarnik? Pored toga želite da kutija ostane nevidljiva? ROLTEK omogućava i tu opciju. Posebno izdanje rolo komarnika može se u potpunosti sakriti izpod žbuke.

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materiala, pružaju stabilnost i imaju dug životni vijek.

Potpuno tješnjenje s četkom

Četke u sporednim vodilicama sprječavaju mogućnost da mreža komarnika izađe iz vodilica u slučaju vjetra. Četka u završnoj lameli dobro prijanja prema prozoru ili prema polici prozora čime sprječava da se insekti pronađu u vašem domu.

XXL elektro rolo komarnici

Sa elektro-rolo komarnicima možete postići zaštitu od insekata čak i za velike panoramske stijene. Komarnici su dostupni čak i do 400cm širine i visine.

Daljinsko upravljanje elektro-rolo komarnika

Elektro-rolo komarnike možete daljinskim upravljačem regulirati s bilo kojeg mjesta u vašem domu.