Preduzeće ROLTEK je rastuće porodicno preduzeće, vodeći proizvođač roletni s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji.


Roltek d.o.o.
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah, Slovenija
+386 1 724 00 00
+386 1 724 00 10
www.roltek.si
prodaja@roltek.si
Kategorije: , Oznaka:

Opis

Predprozorne roletne sa spoljašnom kutijom, podfasadne ili predprozorne, prikladne su za renovacije kao i za novogradnje. Takođe možete iskoristiti njihovu fleksibilnost i ugraditi ih u gotove objekte gde roletne nisu bila planirane.

Visoka prilagodljivost i individualan dizajn

Ideja predprozornih roleta je jednostavna, a u isto vreme genijalna. Roletne kutije  nisu montirane nad prozorom već ispred njega. Kutija se može ugraditi bez intervencija u postojeći prozor, već na okviru prozora. Budući da nije potrebno praviti bušotine u samom objektu, ne može doći do  termalnih mostova. S ugradnjom predprozornih roleta smanjit ćete potrošnju energije i zagađenje okolina te poboljšati udobnost vašeg boravka. Montiranje je brzo, jednostavno i vrlo uredno.

PENTO predprozorne rolete od aluminija

Aluminijske rolete PENTO predprozorne roletne imaju kutiju peterokutnog oblika i najčešće su ugrađene u predprozorni sistem. Idealne su za završene objekte, a možemo ih ugraditi i kod sanacije ili na novogradnje, ako vam se sviđaju vidljive kutije. Naknadna ugradnja integriranog komarnika ili screen sjenila ne predstavlja nikakav problem za sistem PENTO te su vam dostupni s ručnim ili motornim upravljanjem. Daljinski upravljači i prekidači se mogu automatiziovati s vremenskim satom. Nadogradite svoj sistem PENTO  sa sigurnosnim paketom i sprečite provalniku da u vaš dom dođe kroz prozor.

QUADRO aluminijski sistem roletna

Aluminijske predprozorne roletne QUADRO poduzeča ROLTEK s  kvadratnom kutijom idealno su rešenje za gotove objekte kao i za renovacije i novogradnje. Tehnički sistem QUADRO ima jednake značajke kao i PENTO, a njegova prednost je još jači ormar izrađen iz estrudiranog aluminijuma. QUADROM se može ručno upravljati s trakom ili monokomandno, a po želji žično ili daljinskim motorom. Sistem je dostupan u mnogim nijansama boja za kutije vodilice i završne letvice te 21 standardna boja lamela.

Aluminijske roletne Rondo

Aluminijske roletne RONDO s polukružnom kutijom predstavljaju lep dizajnerski element za sve koje vole zaokružene oblike. Tako kao i kod ostalih predprozornih roletna, sistem je prikladan za završene objekte kao i za renovirane te nove konstrukcije. Rolete RONDO su tehnološko dovršeno i trajno rešenje sjenila za vaš objekt. Njihov oblik omogućuje dobro odvodnjavanje pa se stoga preporučuju na mestima gde na kutiju pada kiša. Sistem je moguće nadograditi ugradnjom integriranog komarnika ili screen sjenila, a kontrolisati se može ručno ili motorizirano.

Intego aluminijski sistem roletna

Podžbukne rolete INTEGO su peterokutna kutija skrivena ispod žbuke. Ugradnja se vrši pre nego se fasada odradi na pripremljen zub. Odlično se uklapaju ispod fasade i ostvaruju lep izgled objekta. Servisni poklopac izvana olakšava pristup mehanizmu, kada je to potrebno. Oblikovan je pod kutom od 20 stepeni i zato je frontalno gledano malo vidljiv. I podžbukne rolete nude mogućnost ugradnje integriranog komarnika i screena, a za tu svrhu je potrebno uzeti u obzir samo 20 mm veću dubinu kod pripreme zuba. Upravljanje može biti ručno s trakom, monokomandno, motorno s prekidačem ili daljinskim upravljačem.

Q.INTEGO aluminijske roletne

Podžbukne roletne INTEGO su peterokutna kutija skrivena ispod žbuke. Ugradnja se vrši pre nego se fasada odradi na pripremljen zub. Odlično se uklapaju ispod fasade i ostvaruju lep izgled objekta. Servisni poklopac izvana olakšava pristup mehanizmu, kada je to potrebno. Oblikovan je pod uglomod 20 stepeni i zato je frontalno gledano malo vidljiv. I podžbukne roletne nude mogućnost ugradnje integriranog komarnika i screena,a za tu svrhu je potrebno uzeti u obzir samo 20 mm veću dubinu kod pripreme zuba. Upravljanje može biti ručno s trakom, monokomandno, motorno s prekidačem ili daljinskim upravljačem.

Predprozorne roletne su višenamenski sistemi sjenjenja. Imaju mogućnost ugradnje integriranog komarnika koji pomaže da štetni insekti nemaju prilaz ka vašem domu sa samo jednim potezom. Ako komarnik u hladnom delu godine ne trebate, jednostavno ga navijete u roletnu kutiju gde ostaje u potpunosti skriven. Ugradnja komarnika je moguća u mnogim vrstama roletna ROLTEK- moguća je ugradnja i naknadno.

Izaberite između različitih boja i struktura površine kutija, vodilica i zaključnih letvica. Uz odabranu boju lamele možete ostvariti savršenu kombinaciju boja za vaš objekat. Naše osoblje rado će vas savetovati kod odabira boje prema najnovim trendovima.

Spuštena roletna nudi zaštitu od neželjenih provalnika. Izberite opcijski sigurnosni paket s ojačanom zaključnom letvom, skrivenim vijcima vodilica i zaštitu od podizanja lamela te spavajte još mirnije.