Preduzeće ROLTEK je rastuće porodicno preduzeće, vodeći proizvođač roletni s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji.


Roltek d.o.o.
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah, Slovenija
+386 1 724 00 00
+386 1 724 00 10
www.roltek.si
prodaja@roltek.si

Opis

Tende i pergole,  sjenila za zimski vrt su dostupne u širokom rasponu boja platna. Na raspolaganju je preko 200 atraktivnih uzoraka boja.

Promenite svoju terasu u najlepši prostor za provođenje slobodnog vremena

Terasa je najpopularnije mjesto za provođenje slobodnog vremena u toplom dijelu godine. Odgovarajuće sjenilo vam osigurava da boravak na njoj bude ugodan i siguran u vrućim ljetnim danima. ROLTEK tende su trajno rješenje sjenčenja za vašu terasu. Platno osigurava i do 90-100% zaštite pred UV zrakama. Ponekad na terasi ne trebate samo sjene već i zaštitu od pogleda. U tu svrhu tendu možete dopuniti s horizontalnim sjenilom.

Kasetne tende

https://www.roltek.hr/site/assets/files/3402/kassettenmarkise.96x0.png

Kasetna tenda sa svojim elegantnim linijama omogućuje siguran hlad za svaku terasu i balkon. U otvorenom stanju štiti vas od sunca i UV zraka, a u zatvorenom stanju kaseta osigurava potpunu zaštitu za platno, ruke i mehanizam. Kasetna tenda posebno se preporučuje za ugradne situacije gdje je tenda i u zatvorenom stanju izložena padalinama- to znači da nije postavljena pod balkon ili nadstrešnicu.

Nekasetne tende

Nekasetne tende

Nekasetne tende su klasično sjenilo za svaku terasu i svaki balkon. Najprikladnije su za ugradnju na mjestima koja nisu izložena vremenskim uvjetima, naprimjer pod balkonom ili krov. Većina modela dopušta nadogradnju dodatnim aluminijskim krovom koji služi kao žaštita od kiše,a kod IDEAL serija standardno je već ugrađen.Također su dostupni sa teleskopskim rukama i posebnim škarastim rukama koje omogućuju da je izbačaj tende veći od njezine širine. Upravljanje tendom je vrlo jednostavno- može biti motorni prekidač, daljinski upravljač ili ručno sa monokomandnom palicom.

Samostoječe tende

Samostoječe tende

Samostojeća tenda mijenja svaki prostor u ugodan prostor za sjedenje. S njom možemo stvoriti hlad u našem vrtu ili zasjeniti vanjski prostor ispred ugostiteljskoj objekta i lokala. S jednim sjenilom moguće je zasjeniti površinu i do 45 m2. U zatvorenom stanju platno je zaštićeno u kaseti ili pod krovom stoga je sjenilo bez problema vani i zimi.

Pergole

Pergole

Pergola pretvara vašu terasu u pravu oazu za odmor. Moguće je zasjeniti površinu i do 28 m2 i ima mogućnost dodatne ugradnje bočnog osjenjenja. Za bezbrižno uživanje na terasi dostupna je pergola sa staklom koja pruža izvrsnu zaštitu od kiše. Pomoću nje možete biti vani pri bilo kojem vremenu. Pergole su takođe prikladne za ugostiteljske objekte jer pružaju hladovinu velikim površinama.

Sjenila za zimski vrt

Sjenila za zimski vrt

Sjenila za zimske vrtove osiguravaju da je  u zimskom vrtu ugodno u svako doba godine.  Na volju su vam: sistemi za jednostavno sjenčenje krovnih površina, sistemi sa mogučnošću dodatne ekstenzije ruke i sistemi koji su zakrivljeni za cjelu strukturu zimskog vrta i time omogućuju vertikalno zatamnjivanje. Sjenila za zimski vrt imaju standardno motorno upravljanje s mogučnošću automatizacije i nadogradnje s dodatnim osiguračima.

Daljinsko upravljanje

Terasa, balkon i zimski vrt su mjesta za uživanje i odmor. Pritisak na tipku je dovoljan, da vas prigrli hladovina. Tenda i pametna kuća? Naravno! Pored ostalih sjenila inteligentna instalacija može uključivati i tendu.

Grejači za večernju hladnoču

Zaboravite na večernju hladnoću na svojoj terasi. Nikada više nećete završiti večernje druženje na svojoj terasi radi hladnoće, jer će vam grijači pružiti ugodnu toplinu.

Veternjača

Možete ići i korak dalje te opremiti svoju tendu sa senzorima za sunce, vjetar, kišu i led. Tako će vaša tenda biti sigurna od vremenskih promjena koje bi joj mogle nanijeti štetu, a terasa uvjek osjenjena kad god da sunce sijalo.

Veliki izbor platna i boja

Kod izbora tende nije sve u sjenčenju i bojama. S platnom odaberete i zaštitu od vručine i UV zraka. Tonovi boja određuju naše raspoloženje i osjećaje. Što želite doživjeti? Dostupna je bogata kolekcija jednobojnih, prugastih i šarenih uzoraka.

Za ugostiteljstvo i lokale

Gosti vole biti na svježem zraku, pogotovo kad su topli i sunčani dani. Zato su ugostiteljski objekti s vanjskim stolovima uvijek bolje posjećeni. Napravite dodatni prostor za sjedenje i tako povećajte posjete vašem dučanu! Bez obzira radi li se o hotelskoj terasi, restoranu ili kafiću, možete stvoriti poseban ambijent koji će uvjeriti vaše goste da ostanu dulje kod vas.

Sklopiva krovna tenda

Otkrijte stilski element koji vam nudi ROLTEK. Sklopive krovne tende su u trendu. Moderni materiali i elegantna konstrukcija vam jamče maskimalnu udobnost i moderan dizajn. Izvedba je moguća kao samostalna konstrukcija ili pričvršćena na objekt.