Preduzeće ROLTEK je rastuće porodicno preduzeće, vodeći proizvođač roletni s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji.


Roltek d.o.o.
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah, Slovenija
+386 1 724 00 00
+386 1 724 00 10
www.roltek.si
prodaja@roltek.si

Opis

Predprozorne vanjske žaluzine nude izvanrednu toplinsku izolaciju te se stoga dobro opskrbljuju modernoj građevnoj industriji u vremenima ograničenih energetskih resursa. Oni također omogućuju optimalno sjenčanje zbog svoje jednostavne retrofitting sposobnosti.

Termo izolacija i elegantni dizajn

ROLTEK HERO vanjske žaluzine pomažu vam da osiguraju dobru klimu u vašim sobama. HERO zaustavljaju do 80% topline koja bi inače zagrijavala vašu sobu. Razne oblike lamela i vodilice omogućuju individualna rješenja za gotovo svaku arhitekturu fasade i svaki profil zahtjeva.

HERO.1 Vanjske žaluzine

Vrlo dobro osmišljeni detalji čine HERO.1 sistem poduzeća ROLTEK savršenim vanjskim žaluzinama za moderne niskoenergetske i pasivne zgrade. Cijeli sustav je proizveden s naglaskom na ekstremnoj stabilnosti koja nudi dodatnu zaštitu protiv provale. HERO.1 predstavlja maksimum zamračenja od sunčeve svjetlosti, savršeno oblikovanje lamele, ekstremna čvrstina i tihi rad. Dostupan je u dva oblika lamela P oblik ili S oblik. HERO.1 je opremljen stabilnim vodilicama od 78 x 23 mm i može se postaviti žaluzine da su vidne ili podžbukne.

HERO.1X Vanjske žaluzine

Model HERO.1X nudi još veću udobnost jer omogućuje dodatnu montažu integriranog komarnika.Odaberite HERO.1X sustav ako gradite nov objekat ili obnavljate postojeći objekat, jer se mogu postaviti kao površinska ili ispod površinska ugradnja. Vodilice HERO.1X sustava dobro su promišljeni i izrađeni od dva dijela tako da nakon montaže nisu vidljivi vijaki. To povećava sigurnost, jer potencijalni provalnici ne mogu odvrnuti vodilice s prozora.

HERO.1X je opremljen stabilnim vodilicama 93 x 47 mm.

HERO.2 Vanjske žaluzine

HERO.2 sistem je klasična izvedba vanjskih žaluzina s aluminijastimi vodilicami. Predprozorne vanjske žaluzine iz ROLTEK-a nude izvanrednu toplinsku izolaciju te se stoga dobro uklapaju u modernoj građevinskoj industriji u vremenima ograničenih energetskih sredstava, ROLTEK HERO su odlične i za renovacije zbog svoje jednostavne retrofitting sposobnosti. Maske su stabilne i kod večih širina jer su izrađene iz aluminija debeljine 1,5 mm. Razne oblike lamela i vodilica omogućuju individualna rješenja za gotovo svaku arhitekturu fasade i svaki profil zahtjeva.

HERO.2 je opremljen čvrstim vodilicama 20 x 22 mm.

Integrirani komarnici

Integrirane komarnici ROLTEK pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Uz pomoć integriranih komarnica možete spriječiti insektima ulaz u vaš dom sa samo jednim potezom. Ako vam komarnici u hladnom djelu ljeta nisu potrebni možete ih jednostavno naviti u kutiju gdje postanu u potpunosti nevidljivi. Instalacija je moguća odmah ili naknadno u prethodno napravljenoj kutiji. Dostupne su 3 vrste mrežica.

Zatamnjenje

Naše HERO predprozorne vanjske žaluzine pružaju maksimalno zatamnjenje. Zatamnjenje je slično kao kod roleta, zato će vaš san biti miran, ako se za njih odlučite u spavaćim prostorima. Pogledajte si primjer ovih žaluzina u našem salonu.

Roletnama sličan izgled

HERO žaluzine su namjerno napravljene odnosno dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Zatamnite svaki prostor tako da vam ispuni sve želje po količini svjetlosti.

Dizajn lamela

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

Širok spektar tipova maski

Maske sustava HERO.1, HERO.1X mogu biti vidljive ili skrivene ispod žbuke. Dubina maske je 130 mm ili 145 mm. Sustav HERO.2 može biti još prilagodljiviji. Ima širok spektar vidljivih ili ispod-žbuknih maski, stoga se dobro snalazi u svakoj situaciji na vašem objektu. Dozvolite, da vam kod toga budemo pri pomoći.

Vodilice

Promišljenog oblika, vodilica HERO.1X garantira vam još više sigurnosti i estetike. Pri završenoj montaži nema vidljivih vijaka, stoga provalnici nikako ne mogu odvrniti vodilice s prozora. Zaštitite sebe i svoje najmilije. Svaka lamela HERO ima gumu po cjeloj dužini, koja sprječava buku kod dizanja i spuštanja žaluzine, čak i kod udara jačeg vjetra.

Žične vodilice

Vanjske rolete HERO.2 dostupne su i u izvedbi sa žičnim vodilicama. Povjerujte u našu kvalitetu iz naše vlastite proizvodnje.

Vodilice ispod žbuke

Posebne ispod-žbukne vodilice omogućuju da proizvod izgleda posebno čisto i minimalistički. Najviša funkcionalnost zadovoljava estetsku jasnoću.

Garancija dugotrajnosti

Sredina užeta sistema HERO izrađena je od KEVLAR-a. Ovaj poseban materijal ima 5X veću zateznu moć od željeza, stoga se uže nikada ne rastegne. Žaluzine HERO su zato savršeno podmirene i nakon dugogodišnje upotrebe.