Promenite jezik: English
Poručite svoj primerak:  Časopis Arhitekta »
Promenite jezik: English

Na petodnevnom događaju koji počinje 5. septembra, okupili smo 19 kompanija, lidera na polju arhitekture, građevinarstva, te dizajna i opremanja enterijera, kako biste bili u toku sa inovativnim materijalima, proizvodima i rešenjima.

Stručnjaci iz kompanija Lafarge, Xella, Fragmat i Belmont, otvoriće prvi dan eventa temama iz oblasti građevinarstva i niskogradnje.

Drugog dana eventa, 6. septembra, bavićemo se temama iz oblasti arhitekture koje će prezentovati stručnjaci iz kompanija Radin AG, Somfy, Premier parket i Manufaktura stil.

Enterijerima posvetiće se kompanije Blum, Tis Ivanjica kao distibuter brenda Abet Laminati, Linea Čačak i hiCAD, trećeg dana eventa, 7. septembra.

Četvrti dan ima za temu materijale, a novitete na ovom polju industrije prikazaće nam JAF d.o.o., Lunos, Enroll i Decor Foil.

Poslednjeg dana eventa, 9. septembra, u inovacije za opremanje enterijera odvešće nas kompanije Mara Home, Intra Lighting i DremCo.

Event traje od 5. – 9. septembra u prostoru Impact Hub, Makedonska br. 21, u Beogradu. Programi počinju od 16:00 časova, a nakon predavanja predvideli smo vreme za networking i osveženje. Pridružite nam se na vreme jer je broj mesta ograničen. Prijavite se za jedan, više dana ili sve dane. Registracija na linku: www.arhitekta.co.rs/event.

Dobrodošli!

Organizacija eventa: Arhitekta, Inženjer, Materijali i Koncept.
Medijski partner: Daibau.rs

©2020 Arhitekta | Sva prava zadržana.
Svako kopiranje sadržaja bez dozvole je zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.