Fotelje, taburei, lenjivci

FOTELJE, TABUREI I LENJIVCI

Fotelje su nezaobilazni komad nameštaja za dnevnu sobu. Bilo da se radi o fotelji koja pripada određenom kompletu nameštaja uključujući lenjivce i stolice za dnevne sobe. Ili o fotelji koja ne pripada kompletu, ali se uklapa u enterijer prostorije, važno je da je funkcionalno uklopljena i udobna.

Kada se radi o manjim prostorima u kojima se kompletni nameštaj  ne bi uklopio kako valja zbog veličine. Jedna ili dve fotelje bi mogle da budu pravo rešenje za sklad i funkcionalnost sobe. Za razliku od lenjivaca i stolica za dnevne sobe fotelja je najpogodniji komad nameštaja za veće terase.

One obično postanu omiljeni kutak u dnevnoj sobi. Shodno tome i mesto na kom provodimo najveći deo vremena u svom domu. Zato je jako važno odabrati udoban komad ovog nameštaja, koji odgovara prohtevima.

U slučaju da je prostor odgovarajuć lenjivac sa foteljom i stolicom za dnevne sobe mogao bi biti potpuno fukncionalan. Potrebno je samo stilski uklopiti ove komade nameštaja.

Lenjivac je komad nameštaja inovativniji od stolica i fotelja. Nastao je iz potrebe čovrka da  stvori dodatnu udobnost a da ne naruši enterijer i stil nameštaja u prostoriji.

Stolice za dnevne sobe ne zauzimaju puno prostora. Jako lepo i funkcionalno se mogu uklopiti u glavnoj prostoriji vašeg doma. Lake su i samim tim veoma mobilne. U slučaju posete kako bi se gosti smestili na pogodnoj udaljenosti od stola na kom je posluženje.

U zavisnosti od dezena, oblika, udobnosti i materijala ovde možete pronaći savršenu fotelju, lenjivac i stolicu za dnevnu sobu.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata