Trpezarijski i kuhinjski stolovi i stolice

Trpezarijski i kuhinjski stolovi i stolice

Trpezarijski stolovi i stolice prvenstveno moraju da obezbede udobno mesto za sedenje i obedovanje. Stolovi i stolice svojim izgledom i stilom treba da upotpune kuhinjski ili trpezarijski dekor.

Stolovi i stolice bilo da su deo trpezarije ili kuhinje uvek će biti mesto okupljanja porodice. Ne samo zbog jela, nego i u svim drugim prilikama, pa je zato važno izabrati odgovarajuće stolove i stolice da bi bili zadovoljeni svi kriterijumi i praktični i estetski. Stolovi u zavisnosti od veličine prostora u koji će biti postavljeni moraju biti čvrsti i izdržljivi. Takođe poželnjo je da  odgovaraju stilom ostalom nameštaju. Stolovi mogu biti okrugli ili četvrtasti, na razvlačenje ili rasklapanje.

Od različitih materijala od drveta, u kombinaciji sa staklom ili metalom. Trpezarijske ili kuhinjske stolice mogu biti deo trpezarijske garniture, ali isto tako mogu se kombinovati i različiti stilovi, dezeni, boje ili materijali kod odabira stolica. Izbor trpezarijski garnitura ili pažljivo kombinovanje različitih stilova, zavisiće od vaših potreba, ukusa i afiniteta.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata