RASVETA

RASVETA

Rasveta je od vrhunskog značaja za kvalitet enterijera, reći će svaki vrsan arhitekta. Od svetlosti u prostoriji zavisi u kojoj meri će ona biti saglediva i kakvu će atmosferu imati. Ona treba da se planira tokom projektovanja objekata ili prilikom renoviranja.

Pametno osmišljena, podiže raspoloženje i čini prostor funkcionalnijim. Izborom možemo napraviti željene izmene u prostoru, od vizuelne širine do akcentovanja određenih boja i delova nameštaja. Za velike prostorije najčešće se radi o sistemu osvetljenja, centralnog osvetljenja putem visilice ili dominantnog lustera i niza led sijalica i lampi, koje zapravo vizuelno završavaju stilsku priču u prostoru.

Rasveta vašeg životnog, radnog i svakog drugog prostora mnogo je više od praktične primene. Jedan od bitnih detalja uređenja vašeg enterijera, ali i eksterijera je dobro odabrana i postavljena rasveta.

Pored izbora potreban je i dobar raspored izvora svetlosti. Tako ćete ulepšati i oplemeniti svaki prostor u kome se nalazite. Bilo da je unutrašnja ili spoljašnja, vrlo je važno odabrati kvalitetan proizvod. Od potrebe i mesta postavljanja možete izabrati lustere ili nešto drugo. Za određene delove ili potrebe kao što su radni stolovi ili kutak za čitanje, intimna osvetljenja, izabraćete podne ili stone lampe.

Prikaz 1–15 od 51 rezultat

Strana 1 od 41 2 3 4